GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Küçükkızılhisar Anaokulu

Küçükkızılhisar Anaokulu

(0__) ___-____
Adres
KÜÇÜKKIZILHİSAR MAH. 104008 NOLU SK. OKUL İNŞAAT BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
VİZYONUMUZ NE OLMAK İSTEDİĞİMİZDİR. İDEALLERİMİZ,HATTA ULAŞACAĞIMIZI ASLA DÜŞÜNEMEDİĞİMİZ HAYALLERİMİZDİR. YÖNÜMÜZÜ BELİRLER,HEDEFLERİMİZDEN SAPTIĞIMIZDA BİZE YOL GÖSTERİR. Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın. •Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar.Doğruları yaptıklarında korkmasınlar. Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz...Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız... Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz farklıyız.Yetenekli,enerjik,coşkulu ve üretkeniz.
Öğretim Şekli :
Kömürlü kalorifer sistemi.
Otobüs
Gaziantep Üniversitesine 5 dk uzaklıkta.
6 Km